Med 26. in 29. 9. 2019 smo imeli v Celju zadnje projektno srečanje v okviru Erasmus+ projekta Your Life – Your Story. Gostili smo partnerje iz Portugalske, Italije, Turčije, Grčije in s Poljske.
Namen zadnjega srečanja je bilo pisanje zaključnega poročila. Seveda pa smo poleg tega preizkusili tudi nekaj metod pridobljenih tekom projekta. S pomočjo teh metod smo na različne načine povzeli celoten projekt in tako ustvarili veliko gradiva za pripravo filma o celotnem projektu.
V petek zvečer smo pripravili tudi kulturno prireditev polno glasbe, emocij in tudi presenečenj. Na prireditvi smo med drugim podelili nagradi za najboljšo zgodbo in najboljšega pripovedovalca zgodb. Obe nagradi je prejel Antonis Stellas iz Grčije, ki je prepričal gledalce s svojo ganljivo zgodbo. Lahko si jo ogledate spodaj.
 
Gostom smo v petek pripravili tudi slovensko večerjo, saj so bili nad spoznavanjem slovenske kulture navdušeni. Prosti čas pa smo namenili raziskovanju Celja. Gostom je bilo še posebej všeč staro mestno jedro.
 
Projektni cilji so doseženi, mi pa se polni novih znanj in metod že veselimo novih izzivov, ki jih prinašajo novi projekti.
Andraž Pušnik
Koordinator projekta

 
 

Skip to content